Bel nu icon
Bel nu: 046-2045030 Voor direct advies

Bel terug icon
Bel mij a.u.b.

Ontslagvergoeding


(gouden handdruk)

Veel conflicten tussen werkgever en werknemer monden uit in het einde van de arbeidsovereenkomst. Indien u als werknemer unfair wordt behandeld door uw werkgever en uw arbeidsovereenkomst moet worden beƫindigd, kan het billijk zijn dat aan u een ontslagvergoeding wordt betaald.

De gespecialiseerde en ervaren juristen van ontslagdreigt.nl staan u graag bij om een ontslagvergoeding te realiseren. Indien dat onverhoopt niet mocht lukken op minnelijke wijze, schromen wij niet voor u een procedure aanhangig te maken teneinde te trachten via de rechter een ontslagvergoeding af te dwingen.

Vul het gratis adviesformulier in en verzend het onmiddellijk. Een van onze juristen neemt dan diezelfde dag doch uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een gratis juridisch advies en zal met u bespreken of een ontslagvergoeding in uw geval kan worden gerealiseerd.

Het is pertinent niet zo dat er altijd recht bestaat op een ontslagvergoeding. Het zijn altijd de concrete feiten en omstandigheden die bepalen of, en zo ja, hoe hoog een ontslagvergoeding zal kunnen zijn.

Wij beloven u geen gouden bergen, maar geven u een realistisch beeld van wat mogelijk haalbaar is, waarbij alle van belang zijnde factoren objectief zullen worden meegewogen. Er is ons zeer veel aan gelegen het beste resultaat voor u te realiseren

Bij maatwerk past derhalve geen algemene rekenmodule die uitgaat van een standaardberekening (volgens de kantonrechterformule) van een ontslagvergoeding waar u zogenaamd recht op zou kunnen hebben.

In tegenstelling tot bij veel andere internetsites treft u een dergelijke rekenmodule bij ontslagdreigt.nl dan ook niet aan.

Vertel een kennis over ontslagdreigt.nl