Bel nu icon
Bel nu: 046-2045030 Voor direct advies

Bel terug icon
Bel mij a.u.b.

Organisatie en werkwijze

ontslagdreigt.nl is een organisatie van in het arbeidsrecht en ontslagrecht gespecialiseerde juristen, die allen reeds gedurende een aantal jaren op succesvolle wijze actief zijn in de juridische adviespraktijk. Alle juristen binnen de organisatie moeten aan strikte kwaliteits- en ervaringsvereisten voldoen om uw belangen op zo adequaat mogelijke wijze te kunnen behartigen.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn onze juristen lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs. Deze vereniging verplicht haar leden de kennis op peil te houden middels verplichte permanente educatie. Bovendien zijn de leden onderworpen aan gedragsregels, waardoor objectiviteit en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

De werkwijze van ontslagdreigt.nl is eenvoudig: via het gratis adviesformulier kunt u in contact komen met een (ontslag)jurist. Na invulling en verzending van het formulier wordt nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag contact met u opgenomen voor een gratis persoonlijk advies. U kunt ook tijdens kantooruren bellen. U krijgt dan één van onze juristen aan de lijn die u direct persoonlijk advies kan geven, uiteraard ook gratis.

Indien wij uw belangen mogen behartigen wordt een opdrachtovereenkomst gemaakt waarin de afspraken en condities van de dienstverlening duidelijk zijn vastgelegd, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vertel een kennis over ontslagdreigt.nl