Bel nu icon
Bel nu: 046-2045030 Voor direct advies

Bel terug icon
Bel mij a.u.b.

Reorganisatie en ontslag

De huidige recessie heeft al tot de nodige reorganisaties en ontslagen geleid. Mocht ook u hiermee te maken krijgen, aarzel dan niet om in een vroeg stadium het gratis adviesformulier van ontslagdreigt.nl in te vullen en te verzenden. Ook in deze situatie zullen onze ervaren (ontslag)juristen u graag van dienst zijn.

Voor u is het vooral belangrijk dat u niet alleen een goede afvloeiingsregeling krijgt, maar tevens dat uw arbeidsovereenkomst op juridisch correcte wijze wordt afgewikkeld door een onafhankelijk jurist die gespecialiseerd is op het gebied van het arbeidsrecht. Bovendien is het altijd zinvol de aan u aangeboden ontslagregeling (veelal een sociaal plan) vrijblijvend te laten toetsen door onze (ontslag)juristen. Dit los van de vraag of u ├╝berhaupt terecht voor ontslag bent voorgedragen.

Een correcte en juiste afwikkeling van uw arbeidsovereenkomst is van groot belang aangezien de uitkeringsinstantie voor de Werkloosheidswet (het UWV) zelfstandig en streng toetst of u wel alles heeft gedaan om het ontslag te voorkomen en niet te lichtvaardig een be├źindigingsvoorstel van uw werkgever heeft geaccepteerd.

Vertel een kennis over ontslagdreigt.nl